Arensman neemt Ghys niets kwalijk na val: 'Shit happens Robbe, het is wat het is!' Wielrennen
Wielrennen

Arensman neemt Ghys niets kwalijk na val: 'Shit happens Robbe, het is wat het is!'

Arensman neemt Ghys niets kwalijk na val: 'Shit happens Robbe, het is wat het is!'

Robbe Ghys was vrijdag onbedoeld de veroorzaker van een valpartij in de Vuelta a Espana. De Belg van Alpecin-Deceuninck, die zelf helemaal open lag na de crash, baalde na afloop uiteraard, maar Thymen Arensman nam hem niets kwalijk.

Arensman viel hard op zijn gezicht, wat er op TV-beelden niet zo fraai uitzag. De Nederlander heeft inmiddels via zijn eigen social media en die van zijn ploeg INEOS Grenadiers laten weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. ' Het zag er vrij eng uit, ik ben twee of drie uur out geweest. Mijn hoofd doet nog wel wat pijn, maar eigenlijk heb ik nog heel veel geluk gehad. Het had veel erger kunnen aflopen, als ik geen helm had gedragen weet ik niet of ik hier nog had gestaan. Mijn vriendin is bij me en ik zal met haar terugreizen naar Nederland.'

Ghys en Arensman aardig voor elkaar

Ghys, die het achterwiel van zijn voorganger/kopman Kaden Groves aantikte en vervolgens tegen de grond ging, liet op Instagram ook van zich horen. 'Ik kon niets doen aan de valpartij in de finale. Ik raakte het achterwiel van mijn ploeggenoot en verloor de controle over mijn fiets. Ik hoop dat Thymen oké is.'

Dat bericht bereikte ook Arensman, die als een heer reageerde. 'Bedankt Robbe, shit happens. Het is wat het is', waarop Ghys hem bedankte. 'Goed herstel, makker.' Respect in en buiten het peloton, mooi!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws