Arensman zevende op Sierra de La Panderra: 'Begin me alsmaar beter te voelen' Wielrennen
Wielrennen

Arensman zevende op Sierra de La Panderra: 'Begin me alsmaar beter te voelen'

Arensman zevende op Sierra de La Panderra: 'Begin me alsmaar beter te voelen'

Arensman steeg na de veertiende etappe naar de elfde plaats in het algemeen klassement van de Vuelta a España. De Nederlandse ronderenner werd op de Sierra de La Panderra knap zevende, voor onder andere Remco Evenepoel.

‘Ik begin me alsmaar beter te voelen’, reageert Arensman via de kanalen van zijn ploeg Team DSM. De 22-jarige liep op de slotklim naar eigen zeggen wel wat te hard van stapel. ‘Misschien was ik in de laatste drie kilometer wat te overmoedig. Ik was aan het afzien op het einde, maar desondanks pakte ik veel tijd op verschillende concurrenten voor het klassement.’

Arensman passeerde de Sloveen Jan Polanc van UAE Team Emirates in het klassement en bezet nu de elfde plek. Om de stap naar de top tien te maken moet de Nederlander slechts twee seconden overbruggen naar Ben O’Connor. In het klassement is Arensman de tweede Nederlander. Beste Nederlander is Wilco Kelderman op plek acht.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws