Aru test de benen: 'Dit is een goed teken voor de derde week van de Vuelta' Wielrennen
Wielrennen

Aru test de benen: 'Dit is een goed teken voor de derde week van de Vuelta'

Aru test de benen: 'Dit is een goed teken voor de derde week van de Vuelta'

Rafal Majka wist de vijftiende etappe op geweldige wijze naar zich toe te trekken na een lange solo, maar kreeg aan het begin van zijn onderneming bijval van Fabio Aru. De Sardijn verklaarde vooraf niet ten aanval te zullen trekken, maar besloot het tijdens de race er toch op te wagen.

'Het was oorspronkelijk ook niet het plan om in de ontsnapping van de dag mee te gaan', verklaart Aru na afloop van de rit via de sociale kanalen van Team Qhubeka NextHash. 'Maar ik zag een kans om de benen eens te testen', geeft de Italiaan aan, nadat de strijd om de kopgroep zo lang duurde dat het uiteindelijk bergop in een definitieve plooi werd gelegd.

'Ik zag een kans om de benen te testen'

Fabio Aru

Aru wil zich in derde week van de Vuelta, zijn laatste dagen als profwielrenner, nog tonen bergop. 'Ik was blij dat ik voorop reed, maar na 2,5 uur was ik gewoon leeg. Mijn prestatie belooft echter voor de lastige derde week, het is een goed teken', concludeert Aru.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws