Astana belandt in geruchtencarrousel, vijf renners maken mogelijk transfer Wielrennen
Wielrennen

Astana belandt in geruchtencarrousel, vijf renners maken mogelijk transfer

Astana belandt in geruchtencarrousel, vijf renners maken mogelijk transfer

De transfergeruchten bij Astana beginnen zo na afloop van het seizoen flink op gang te komen. Verschillende renners worden in verband gebracht met een overgang naar de Kazachse formatie.

Het doorgaans goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport berichtte een week geleden over een mogelijke overstap van Matteo Sobrero naar het team van Alexandre Vinokourov. De Italiaan zou samen met voormalig beloftenwereldkampioen en landgenoot Samuele Battistella de overstap wagen naar het team. De ploeg heeft tot op heden nog niets bevestigd over deze geruchten.

Beide heren zouden de overstap maken van het in nood verkerende NTT Pro Cycling. Ook Stefan de Bod van diezelfde ploeg zou in de belangstelling staan, meldt Velo-club. Die site zegt te hebben vernomen dat ook Benjamin Perry van Israel Start-Up Nation en de Spaanse kampioen bij de beloften Javier Romo meer dan vermoedelijk bij het team tekenen voor 2021. Ook hiervan is nog niets bevestigd.

Wat gebeurt er met Vlasov?

Waar Astana zich dus bezighoudt met de komst van mogelijke aanwinsten, raakt het voor het komende seizoen misschien ook een van de revelaties van dit jaar kwijt. De manager van Aleksander Vlasov, Giuseppe Acquadro, probeert volgens de Spaanse krant El Mundo de Rus los te weken bij Astana. Hij heeft normaal nog een doorlopend contract, maar zou in de belangstelling staan van INEOS Grenadiers.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws