Astana lijkt vizier te richten op meer Italianen; Gazzetta linkt Moscon aan overstap Wielrennen
Wielrennen

Astana lijkt vizier te richten op meer Italianen; Gazzetta linkt Moscon aan overstap

Astana lijkt vizier te richten op meer Italianen; Gazzetta linkt Moscon aan overstap

Het heeft er al enige tijd alle schijn van dat Vincenzo Nibali vanaf komend seizoen (weer) voor Astana uitkomt. De Kazachse ploeg zou de ogen echter op nog twee andere Italianen hebben gericht: Gianni Moscon en Valerio Conti worden eveneens in verband gebracht met een overstap naar het team.

In La Gazzetta dello Sport worden de geruchten rond Nibali nog maar eens aangezwengeld, nadat een dag eerder bekend werd dat Alexander Vinokourov vanaf komend seizoen weer aan de touwtjes trekt bij de ploeg. Hij zou aan de roze sportkrant hebben medegedeeld dat de Haai dicht is bij het ondertekenen van een contract bij de ploeg, waar hij eerder in zijn carrière ook al grote successen boekte.

Nieuw in de geruchtenmolen zijn de speculaties rond Moscon en Conti. Volgens hetzelfde artikel in het Italiaanse medium zou het tweetal in 2022 eveneens onder de vleugels van Vinokourov kunnen rijden. Zij zouden op het punt staan om hun contracten bij respectievelijk INEOS Grenadiers en UAE Team Emirates niet te verlengen. Moscon werd eerder nog in verband gebracht met Deceuninck-Quick-Step, maar dat lijkt een doodlopend spoor te zijn.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws