Bahrain Victorious super succesvol in Benelux, Colbrelli: 'Dit is echt geweldig' Wielrennen
Wielrennen

Bahrain Victorious super succesvol in Benelux, Colbrelli: 'Dit is echt geweldig'

Bahrain Victorious super succesvol in Benelux, Colbrelli: 'Dit is echt geweldig'

Voor de tweede dag op rij pakte Bahrain Victorious een één-tweetje in de Benelux Tour. De formatie uit het Midden-Oosten was in het slotweekend een klasse apart, en dan met name Sonny Colbrelli en Matej Mohoric. De Italiaan was na afloop van de rittenkoers dan ook zeer te spreken over het oppermachtige vertoon van zijn ploeg.

Colbrelli werd tweede in de rit naar Geraardsbergen, en stelde daarmee eindwinst veilig. 'Dat Matej (Mohoric, red) en ik hier opnieuw eerste en tweede worden, net als in Houffalize, is echt geweldig! Ik moest natuurlijk de leiderstrui verdedigen, maar we wilden ook voor de etappezege gaan als ploeg. Dat het dan lukt is onwijs gaaf, en is iets waar ik super trots op ben.' Zo vertelt hij op de site van zijn ploeg.

De Italiaan wordt verder geciteerd door Het Nieuwsblad. 'Het was een moeilijke week, te beginnen met die waaieretappe. Het was zaak om meteen bij de pinken te zijn. De conditie is optimaal op dit moment, maar het is nog 20 dagen voor het wereldkampioenschap in Leuven. Hopelijk heb ik daar ook de benen die ik nu heb en dan is er wel iets mogelijk.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws