B&B Hotels onder leiding van Coquard en Rolland naar Tour de France Wielrennen
Wielrennen

B&B Hotels onder leiding van Coquard en Rolland naar Tour de France

B&B Hotels onder leiding van Coquard en Rolland naar Tour de France

B&B Hotels p/b KTM heeft zijn achtkoppige selectie voor de Tour de France 2021 bekendgemaakt. De Franse ploeg treedt aan met sprinter Bryan Coquard en aanvaller Pierre Rolland. De compleet uit Franse renners bestaande selectie gaat jagen op ritzeges.

De Franse formatie B&B Hotels p/b KTM reist af naar de Tour de France onder leiding van kopstukken Coquard en Rolland. Coquard mag in de sprintetappes voor successen gaan zorgen, terwijl Pierre Rolland in de bergetappes ten aanval gaat. Ook de rest van de selectie heeft een vrije rol om mee te gaan in ontsnappingen.

B&B Hotels wist dit jaar in één koers te winnen, maar deed dat gelijk vier keer. In de Ronde van Rwanda was Rolland won één van die etappes en is daarmee de enige renner van de selectie die de handen in de lucht kon steken dit jaar. Ook in de Tour de France behaalde hij dat succes al tweemaal met zeges in 2011 en 2012. Coquard wist nog geen etappezeges te boeken in de Tour, maar eindigde wel al meermaals in de top drie van een etappe. Ook werd hij vierde in het klassement voor de groene trui van 2020.

Selectie B&B Hotels p/b KTM Tour de France 2021

Maxime Chevalier
Quentin Pacher
Franck Bonnamour
Cyril Barthe
Cyril Gauthier
Cyril Lemoine
Pierre Rolland
Bryan Coquard

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws