Bernal na ontslag uit ziekenhuis: 'Mijn leven is in één seconde veranderd' Wielrennen
Wielrennen

Bernal na ontslag uit ziekenhuis: 'Mijn leven is in één seconde veranderd'

Bernal na ontslag uit ziekenhuis: 'Mijn leven is in één seconde veranderd'

Egan Bernal heeft zondag na bijna twee weken het ziekenhuis mogen verlaten. De Colombiaan sprak bij zijn ontslag uit de kliniek enkele woorden over hoe hij de afgelopen periode beleefd heeft. 'Ik moet de artsen bedanken dat ze mijn leven een tweede kans hebben gegeven.'

'Mijn leven is in één seconde veranderd', opende Bernal na het verlaten van het ziekenhuis. 'Het ene moment was ik me voor aan het bereiden op de tijdrit in de Tour de France en één seconde later vocht ik voor mijn leven', aldus de coureur van INEOS Grenadiers.

'Gelukkig hebben we goede artsen kunnen vinden, want ik denk dat het - als dat niet zo was - anders was afgelopen. Ik moet ze bedanken dat ze mijn leven een tweede kans hebben gegeven', klinkt het uit de mond van de Colombiaan.

Bernal: 'Ik voel me herboren'

'Nu voel ik me herboren, omdat het een feit is dat ik leef. Nu wacht mij een lang herstelproces, maar ik wil alle artsen en chirurgen bedanken. Ik hoop op een dag op een of andere manier alles terug te kunnen geven na wat zij voor mij hebben gedaan.'

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news