Bernal vindt langzaam maar zeker zijn weg terug naar de top: 'Het is nog maar het begin van het seizoen' Wielrennen
Wielrennen

Bernal vindt langzaam maar zeker zijn weg terug naar de top: 'Het is nog maar het begin van het seizoen'

Bernal vindt langzaam maar zeker zijn weg terug naar de top: 'Het is nog maar het begin van het seizoen'

Matteo Jorgenson won Parijs-Nice, Remco Evenepoel werd tweede en comeback kid Egan Bernal finishte knap als zevende in de eindrangschikking van de Koers naar de Zon. De Zuid-Amerikaanse klimmer van INEOS Grenadiers keek als vanzelfsprekend met grote tevredenheid terug op die prestatie.

'Het was een leuke week. Het was enorm zwaar, maar dat is het altijd in Parijs-Nice', vertelt de Colombiaan in een door zijn broodheer online geplaatst filmpje. 'De ploeg heeft het voorbeeldig gedaan. Ik denk dat we een van de allerbeste ploegen in koers waren. Dat is iets waar we trots op mogen zijn. Ikzelf voelde me ook goed.'

Bernal bedankt zijn supporters

In de slotetappe kwam de Tourwinnaar van 2019 als negende over de meet gebold. 'Ik voelde me beter dan een dag eerder', aldus de immer goedgemutste klassementspion. 'Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.'

Bernal blaakt inderdaad van het zelfvertrouwen. 'Het is nog maar het begin van het seizoen. We moeten blijven vechten', klinkt het ambitieus. 'Geef nooit op, geniet van alles wat je doet. Bedankt voor alle steun', sloot hij de video af met een aantal dankwoorden in de richting van zijn fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws