BORA-hansgrohe bedankt Kelderman voor bewezen diensten: 'Je hebt je waarde getoond' Wielrennen
Wielrennen

BORA-hansgrohe bedankt Kelderman voor bewezen diensten: 'Je hebt je waarde getoond'

BORA-hansgrohe bedankt Kelderman voor bewezen diensten: 'Je hebt je waarde getoond'

BORA-hansgrohe heeft Wilco Kelderman woensdag op social media nog eens in het zonnetje gezet. De Nederlander trekt deze winter naar Jumbo-Visma, maar wordt zonder hard feelings bedankt door de ploeg waar hij de afgelopen twee jaar voor reed.

'Het was geweldig om je de afgelopen twee jaar in onze ploeg te hebben, Wilco', schrijft BORA-hansgrohe op de sociale kanalen. 'Je hebt ons vele mooie momenten bezorgd met je prestaties en je waarde meer dan getoond voor de Band of Brothers, dus bedankt voor alles. We zien je komend seizoen in de wedstrijden.'

Kelderman heeft een contract voor drie jaar getekend bij de Nederlandse ploeg Jumbo-Visma, waar hij bewust voor koos. ' 'Daar heb ik echt wel over nagedacht. Ik word ook ouder en ga ook richting het einde van mijn loopbaan. Ik heb inmiddels wel wat ervaring en zou dat ook wel graag willen overbrengen. Ten tweede voel ik mijzelf nog steeds thuis met de mensen die daar vanuit mijn vorige periode nog steeds zitten, dat geeft ook een goed gevoel. Het is gewoon een ploeg waar ik me zeker thuis ga voelen', zei hij vorige maand over die overstap tegen In de Leiderstrui.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws