BORA-hansgrohe beloont drietal van succesvolle Giro-ploeg met nieuwe contracten Wielrennen
Wielrennen

BORA-hansgrohe beloont drietal van succesvolle Giro-ploeg met nieuwe contracten

BORA-hansgrohe beloont drietal van succesvolle Giro-ploeg met nieuwe contracten

BORA-hansgrohe heeft de contracten van Lennard Kämna, Ben Zwiehoff en Patrick Gamper weten te verlengen. Het drietal was onderdeel van de Giro-formatie die roze wist te behalen met Jai Hindley.

Met name Kämna maakte indruk in Italië. De rasaanvaller won op de Etna en plaveide zo het pad voor zijn ploeg in de ronde. Later was hij ook nog beslissend op de Passo Fedaia, waar hij de aanval van Hindley inluidde richting de eindoverwinning in de Giro d'Italia. Zwiehoff en Gamper waren verantwoordelijk voor het werk in de eerdere fases van de ritten.

Denk roemt koersinstinct Kämna

Ploegbaas Ralph Denk is in zijn nopjes met zijn slag. 'Lennard is een exceptionele en veelzijdige coureur. Zijn koersinstinct zorgt ervoor dat hij situaties eerder en beter inschat dan anderen en daarmee maakt hij het verschil. We gaan in de komende jaren zien wat er in de komende jaren mogelijk is voor hem, maar we gaan het stap voor stap doen. Ben en Patrick zijn renners op wie we altijd kunnen rekenen en we belonen hun loyaliteit richting het team.'

Kämna is ook tevreden met zijn nieuwe verbintenis. 'Het is dit seizoen al duidelijk geworden dat we in dezelfde richting werken en denken. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en we hebben nog veel plannen richting de toekomst', aldus de gelukkige Duitser. 'Ik weet dat de BORA-hansgrohe-familie voor me zorgt en wil bijdragen aan de toekomstige successen van de ploeg.'

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news