BORA-hansgrohe ontkent transfer Uijtdebroeks naar Jumbo-Visma: 'Hij blijft ook in 2024 bij de ploeg' Wielrennen
Wielrennen

BORA-hansgrohe ontkent transfer Uijtdebroeks naar Jumbo-Visma: 'Hij blijft ook in 2024 bij de ploeg'

BORA-hansgrohe ontkent transfer Uijtdebroeks naar Jumbo-Visma: 'Hij blijft ook in 2024 bij de ploeg'

Een nieuwe transfersoap! Zaterdag 9 december maakte Jumbo-Visma de transfer van Cian Uijtdebroeks bekend. De 20-jarige Belg zou zijn doorlopende contract bij BORA-hansgrohe niet uitdienen en vanaf 1 januari 2024 tot de selectie van de Nederlandse ploeg behoren. Maar daar steekt BORA-hansgrohe nu een stokje voor.

Die ploeg heeft niet veel later een statement naar buiten gebracht dat hun renner helemaal niet voor Jumbo-Visma zal uitkomen in 2024. 'Cian is en zal lid blijven van BORA-hansgrohe, ook in het seizoen 2024', zo luidt het statement van de ploeg. 'Hij is contractueel tot 31 december 2024 onderdeel van de ploeg.'

Meer uitleg heeft het Duitse team niet gegeven. Het management van Uijtdebroeks heeft na het statement van BORA-hansgrohe ook van zich laten horen. Dat bureau wist te melden dat er juridische stappen zijn gezet en dat Uijtdebroeks uitkijkt naar zijn tijd bij Jumbo-Visma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws