BORA met thuisfavoriet Hindley in Tour Down Under, ook Schachmann en Haller van de partij Wielrennen
Wielrennen

BORA met thuisfavoriet Hindley in Tour Down Under, ook Schachmann en Haller van de partij

BORA met thuisfavoriet Hindley in Tour Down Under, ook Schachmann en Haller van de partij

BORA-hansgrohe komt goed beslagen ten ijs in de Tour Down Under. De Duitse wielerploeg speelt in de Australische rittenkoers met Jai Hindley de regerend Giro-winnaar uit. Ook Maximilian Schachmann en Marco Haller zijn van de partij.

De volledige selectie van BORA bestaat naast Hindley, Schachmann en Haller uit Giovanni Aleotti, Shane Archbold, Luis-Joe Lührs en Jordi Meeus. Daarmee heeft de ploeg op alle terreinen iets in de melk te brokkelen. De Tour Down Under kent in 2023 twee aankomsten bergop, maar heeft ook veel sprintkansen in petto.

'Het wordt een geweldige maand voor het Australische wielrennen, voorspelt Hindley in gesprek met Cycling Weekly. 'Ik ga niet zeggen dat ik niet voor een klassement ga, maar het is nog vroeg in het seizoen. Ik heb grote doelen dit jaar, dus we zullen zien hoe het gaat. Het parcours ziet er goed uit en er wordt tegenwoordig altijd agressief gekoerst. Er zullen jongens in topvorm zijn en jongens die de benen nog willen trainen. Het niveau zal ongetwijfeld hoog liggen.'

Selectie BORA-hansgrohe Tour Down Under 2023

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news