Cavendish blij met zege én Mørkøv: 'Solide sprinttrein dit seizoen vaak op pad met Jakobsen' Wielrennen
Wielrennen

Cavendish blij met zege én Mørkøv: 'Solide sprinttrein dit seizoen vaak op pad met Jakobsen'

Cavendish blij met zege én Mørkøv: 'Solide sprinttrein dit seizoen vaak op pad met Jakobsen'

Mark Cavendish is dolblij dat hij Milaan-Turijn heeft gewonnen. De Brit van Quick Step-Alpha Vinyl maakte het woensdag af, nadat zijn ploegmaats de hele race hadden gecontroleerd. Cav is blij dat hij weer eens de mogelijkheid kreeg om met de beste sprinttrein te koersen.

'Ik mocht het hier weer eens laten zien met een solide sprinttrein, die dit seizoen vaak op pad is met Fabio Jakobsen. En je ziet hoe geweldig ze zijn, ik ben super blij', zo vertelt Cavendish, die onder meer Michael Mørkøv noemt. De Deen was afgelopen week nog met Jakobsen in Parijs-Nice, maar trok nu tot in perfectie de sprint aan voor Cavendish.

Milaan-Turijn stond nog niet op het palmares van de ervaren sprinter. Er kan dus wel een lachje vanaf, als hem wordt gevraagd naar die prestatie. 'Ik heb Milaan-Sanremo al eens gewonnen, dus ik kan nu zeggen dat ik Milaan-Turijn ook heb gewonnen. Het is bijzonder om mijn naam te zien tussen grote klimmers, die de klimvariant van deze wedstrijd de afgelopen jaren wonnen.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws