Cort Nielsen breekt sleutelbeen bij valpartij in slotrit Tirreno-Adriatico Wielrennen
Wielrennen

Cort Nielsen breekt sleutelbeen bij valpartij in slotrit Tirreno-Adriatico

Cort Nielsen breekt sleutelbeen bij valpartij in slotrit Tirreno-Adriatico

Magnus Cort Nielsen heeft aan zijn valpartij in Tirreno-Adriatico een gebroken sleutelbeen overgehouden. De renner van EF Education-EasyPost kon daardoor de slotrit niet uitrijden.

Cort kwam samen met enkele andere renners in het peloton ten val. Onder meer Olav Kooij en en Sepp Kuss waren hier ook bij betrokken, maar zij konden terugkeren in de groep. Mattia Bais, renner van EOLO-Kometa, moest net als Cort de wedstrijd verlaten. Het is nog niet bekend wat hij overgehouden heeft aan de crash.

Op sociale media maakte ploegbaas Jonathan Vaughters bekend dat Cort een gebroken sleutelbeen had opgelopen. 'Ik geloof dat hij ook maar op een bepaalde manier met het feestje mee moest gaan, aangezien hij de PelotonGriep nog niet te pakken heeft', schrijft hij. Hij doelt daarmee op het hoge aantal renners dat de wedstrijd met ziekteverschijnselen heeft moeten verlaten.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws