🎥 Daarom was Vingegaard dus zo wiebelig: ploeg bij Guatemala-eindzege onderuit na Jumbo-Visma-imitatie Wielrennen
Wielrennen

🎥 Daarom was Vingegaard dus zo wiebelig: ploeg bij Guatemala-eindzege onderuit na Jumbo-Visma-imitatie

🎥 Daarom was Vingegaard dus zo wiebelig: ploeg bij Guatemala-eindzege onderuit na Jumbo-Visma-imitatie

Een lach op de maandag, daar is de gemiddelde wielerfan altijd naar op zoek! Nou, hier gaan we... Afgelopen zondag finishte namelijk de Vuelta Ciclistica Internacional a Guatemala, een tiendaagse rittenkoers met thuisrijder Gerson Toc als eindwinnaar. Die wilde dat in de laatste etappe in stijl vieren, maar dat liep uit op één grote chaos.

We herinneren ons allemaal nog de beelden van Parijs, in de laatste twee edities van de Tour de France. Jumbo-Visma gezamenlijk als ploeg over de streep op de Champs Elysées, voor eindwinnaar Jonas Vingegaard. Arm in arm, al had Vingegaard nog wel wat moeite om de handen los van het stuur te krijgen. Nu blijkt waarom dat ook geen ongevaarlijke move is.

Toen Toc met zijn ploegmaats van Decoba-ASO Quetzaltenango op dezelfde manier over de finish wilde rollen, ging het helemaal mis. De complete ploeg ging uiteindelijk tegen de grond en dat deed bij sommigen best even pijn!

Video's: eindwinst in Guatemala gaat helemaal mis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws