🎥 Kuiten van Mathieu van der Poel (met véél haar op z'n kop) staan in Spanje steeds meer op spanning Wielrennen
Wielrennen

🎥 Kuiten van Mathieu van der Poel (met véél haar op z'n kop) staan in Spanje steeds meer op spanning

🎥 Kuiten van Mathieu van der Poel (met véél haar op z'n kop) staan in Spanje steeds meer op spanning

Mathieu van der Poel lijkt zo langzamerhand in de juiste vorm te komen voor zijn veldritseizoen. De wereldkampioen op de weg kwam de laatste weken al vaker voorbij en vaste trainingspartner Freddy Ovett maakt via zijn sociale kanalen weer een reel, waarin Van der Poel voorbij kwam.

Ovett, die vooral offroad naam maakte en op de weg sinds 2022 niet meer officieel koerste, wordt door Van der Poel in Spanje gegangmaakt. 'Taxi is geregeld', zegt hij veelzeggend, bij beelden van de rug van Van der Poel. De kuiten van de Nederlander van Alpecin-Deceuninck staan duidelijk steeds meer op spanning.

Ook opvallend: de haardos van Van der Poel, die in Spanje duidelijk nog niet langs de kapper ging. Tijdens een lunchpauze werd de lengte van zijn kapsel duidelijk. Nieuwe coup of gewoon geen zin om iets aan te doen? Het broodje parmaham smaakte alvast goed, net als de snacks na een bezoekje aan het plaatselijke tankstation. Je ziet het allemaal in de reel hieronder.

Van der Poel werkt naar rentree in het veld

Van der Poel zal op 22 december tijdens de cross in Mol weer in competitie treden. Hij rijdt in de Kerstperiode een vol programma en richt zijn blik net als vorig jaar vooral op het WK. Dat wordt deze winter gereden in het Tsjechische Tábor. Wout van Aert en Tom Pidcock zijn daar normaliter niet bij, dus een prolongatie van zijn wereldtitel veldrijden ligt voor de hand.

Op de weg heeft Van der Poel zijn programma voor komend jaar nog niet bekendgemaakt. De man die in 2023 Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix en het WK won, zal normaal gesproken in de grote klassiekers te zien zijn. Of hij ook opnieuw de Tour de France doet, is nog niet duidelijk. De Olympische Spelen in Parijs zijn in de zomer namelijk ook een groot doel, met zowel ambities op de weg als op de mountainbike.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws