David Dekker traint weer na val in Valencia: 'Demotiverend om zo mijn eerste sprintkansen te missen' Wielrennen
Wielrennen

David Dekker traint weer na val in Valencia: 'Demotiverend om zo mijn eerste sprintkansen te missen'

David Dekker traint weer na val in Valencia: 'Demotiverend om zo mijn eerste sprintkansen te missen'

David Dekker kan weer trainen na zijn harde val in de Ronde van Valencia, zo laat hij weten op Instagram. De sprinter van Jumbo-Visma kwam er gelukking zonder al te erge verwondingen van af nadat hij in het ravijn kukelde in volle afdaling.

'Het is nu een week na mijn val in Valencia. Ik heb veel geluk gehad en ben ervan afgekomen met wat blauwe plekken en kleine wonden', laat Dekker weten via social media. 'Toch is het demotiverend om mijn eerste sprintkansen van het seizoen op deze manier te missen, nadat ik letterlijk maanden heb uitgekeken naar deze race.'

Dekker heeft hard gewerkt gedurende de winter, maar dat betaalde zich in Valencia dus nog niet uit na zijn valpartij. 'Nu richt ik me op de volgende doelen in de komende weken', houdt hij de moed erin. De volgende race op het programma van de Nederlander is normaal gesproken de UAE Tour, die start op 20 februari.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws