Degenkolb mag het nog eens proberen tegen Van der Poel in Parijs-Roubaix, dsm-firmenich PostNL ook met Eekhoff Wielrennen
Wielrennen

Degenkolb mag het nog eens proberen tegen Van der Poel in Parijs-Roubaix, dsm-firmenich PostNL ook met Eekhoff

Degenkolb mag het nog eens proberen tegen Van der Poel in Parijs-Roubaix, dsm-firmenich PostNL ook met Eekhoff

John Degenkolb mag het zondag nog eens proberen in Parijs-Roubaix! De 35-jarige Duitser maakt onderdeel uit van de zevenkoppige selectie van dsm-firmenich PostNL voor de Hel van het Noorden. Het is de race die hij won in 2015 en waarin hij vorig jaar volop streed voor een podiumplek, totdat een crash met Jasper Philipsen en Mathieu van der Poel hem uitschakelde.

Bij dsm-firmenich PostNL wordt Degenkolb zondag omgeven door jonge mannen. Pavel Bittner, Patrick Eddy en Niklas Märkl krijgen de kans om zich te tonen. Ook Nederlanders Nils Eekhoff en Tim Naberman zijn van de partij, net als de meer ervaren Alex Edmondson.

'John en Nils zijn onze finishers, zij moeten zich concentreren op positie houden vanaf de eerste tot en met de laatste kasseienstrook', laat ploegleider Pim Ligthart weten in de persbericht. 'John heeft vorig jaar laten zien dat hij kan meedoen in deze spectaculaire race, en Nils heeft tot nu toe een solide klassiekercampagne gereden. Met dit in gedachten hebben we er alle vertrouwen in dat we ook dit jaar weer zichtbaar zullen zijn.'

Selectie dsm-firmenich PostNL - Parijs-Roubaix 2024

John Degenkolb
Pavel Bittner
Patrick Eddy
Alex Edmondson
Nils Eekhoff
Niklas Märkl
Tim Naberman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws