Démare ziet eerste spurtkans aan zich voorbij gaan: 'We moeten niet te veel nadenken' Wielrennen
Wielrennen

Démare ziet eerste spurtkans aan zich voorbij gaan: 'We moeten niet te veel nadenken'

Démare ziet eerste spurtkans aan zich voorbij gaan: 'We moeten niet te veel nadenken'

Bij Groupama-FDJ was het zondagavond geen hosanna. De Franse formatie deed er alles aan om haar pion Arnaud Démare in stelling te brengen, maar de lead-out werd matig uitgevoerd en de kopman eindigde slechts als veertiende.

In het wedstrijdverslag van de ploeg gaf Démare een korte reactie op de teleurstellende uitkomst van de rit. 'We werden meermaals ingesloten in het cruciale gedeelte van de spurtvoorbereiding. Eerst op twee kilometer, toen op achthonderd meter van de finish. Daarnaast viel Jacopo Guarneri bijna. Alles bij elkaar was het een heel rare rit', concludeert de Fransman.

Guarneri werd iets uitgebreider aan het woord gelaten: 'Ik denk dat we er meer voor moeten gaan en niet te veel na moeten denken. We hebben hier met goede concurrentie te maken, dat moeten we niet vergeten. Als je ingesloten raakt in het midden van de spurt is er bijna geen weg meer terug. Eén kans is nu verkeken, maar normaal gesproken hebben we er nog twee deze week', concludeert de Italiaan.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws