Die schrijven we op voor wat nog komen gaat: Hirschi en Sivakov in winning mood afgetroefd door Lutsenko Wielrennen
Wielrennen

Die schrijven we op voor wat nog komen gaat: Hirschi en Sivakov in winning mood afgetroefd door Lutsenko

Die schrijven we op voor wat nog komen gaat: Hirschi en Sivakov in winning mood afgetroefd door Lutsenko

Alexey Lutsenko heeft op knappe wijze de Memorial Pantani gewonnen. De Kazach is altijd sterk in de laatste weken van het seizoen en dat was zaterdag niet anders. In een sprint legde hij Marc Hirschi en Pavel Sivakov er vanuit een kopgroep op.

Hirschi en Sivakov hadden zich de afgelopen dagen al meermaals getoond met uitstekende benen. De Zwitser van UAE Team Emirates reed top tien in de Bretagne Classic, GP Quebec en GP Montreal en hij won midweeks de Coppa Sabatini. Sivakov was op zijn beurt de sterkste in de Giro della Toscana, nadat hij al tweede werd in Montreal en de Coppa Sabatini.

Kortom: Lutsenko wist wat hem te wachten stond, toen hij in de finale weg was met de twee mannen in vorm. Dat weerhield hem er echter niet van om het sprintje te winnen. De eerste achtervolgende groep kwam binnen op bijna twee minuten, met Simon Yates voor Davide Formolo en Guillaume Martin.

Uitslag Memorial Pantani 2023

Results powered by FirstCycling.com

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws