Domper voor Vanmarcke: ploeg heeft slechts 2 renners en haakt af voor Ronde van Vlaanderen Wielrennen
Wielrennen

Domper voor Vanmarcke: ploeg heeft slechts 2 renners en haakt af voor Ronde van Vlaanderen

Domper voor Vanmarcke: ploeg heeft slechts 2 renners en haakt af voor Ronde van Vlaanderen

Sep Vanmarcke zal met zijn ploeg Israel-Premier Tech niet van start gaan in de Ronde van Vlaanderen zondag. Het team kan slechts twee renners op de been brengen voor de Hoogmis en doet op die manier niet mee.

Afgelopen woensdag zou de Israëlische formatie nog met vijf renners optreden in Dwars door Vlaanderen, maar dat werden er uiteindelijk drie nadat Jenthe Biermans en Guillaume Boivin ook nog ziek werden. Voor komende zondag staat het er nog slechter voor en om die reden heeft Israel-Premier Tech eieren voor zijn geld gekozen.

Vanmarcke zelf had ook geen kans op succes na meerdere ziektes de afgelopen weken, maar hij mist wel wedstrijdritme richting zijn laatste overgebleven doel van het voorjaar, Parijs-Roubaix. 'Wij hebben contact opgenomen met de organisatoren en onze situatie uitgelegd. Starten in Antwerpen is dus niet aan de orde', stelt ploegleider Kjell Cärlstrom. Het team staat woensdag ook niet aan de start van de Scheldeprijs.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws