🎥 Drama voor Bissegger in tijdrit Tour de France: favoriet voor dagzege valt twee keer Wielrennen
Wielrennen

🎥 Drama voor Bissegger in tijdrit Tour de France: favoriet voor dagzege valt twee keer

🎥 Drama voor Bissegger in tijdrit Tour de France: favoriet voor dagzege valt twee keer

Stefan Bissegger en de Tour de France, het is nog geen al te beste combinatie. De Zwitser beleefde vorig jaar in zijn discipline - het tijdrijden - al geen beste generale en in Kopenhagen ging het vrijdag opnieuw mis. Bissegger ging twee keer onderuit.

De tijdrijder van EF Education-EasyPost was nog wel vroeg gestart om de regen te vermijden, maar toen hij was vertrokken, lag de weg er spekglad bij. Bij de eerste val gleed hij onderuit in een bocht naar rechts, toen hij net weer op de fiets zat ging het niet veel later weer mis in een bocht naar links. Bissegger stapte beide keren weer op, maar kon een toptijd vergeten.

In de Tour de France had Bissegger zo graag beter gepresteerd. Vorig jaar werd hij in de vijfde etappe van de Tour als topfavoriet bestempeld, maar reed hij als één van de weinigen in een stortbui en werd hij slechts achttiende. In de afsluitende tijdrit op de voorlaatste dag van die Tour werd Bissegger vijfde, niet voldoende om de enorme verwachtingen waar te maken.

Video's: Bissegger twee keer onderuit in tijdrit Tour de France

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws