Drone Hopper-Androni met Cepeda en Tesfatsion in Giro, maar zonder de twee sprinters Wielrennen
Wielrennen

Drone Hopper-Androni met Cepeda en Tesfatsion in Giro, maar zonder de twee sprinters

Drone Hopper-Androni met Cepeda en Tesfatsion in Giro, maar zonder de twee sprinters

Drone Hopper - Androni Giocattoli heeft het achttal voor de Giro d'Italia op papier. De Italiaanse ploeg heeft met de Ecuadoriaan Jefferson Cepeda, Argentijn Eduardo Sepulveda en Eritreeër Natnael Tesfatsion enkele tropische verrassingen in huis.

Ook de kampioen van Oekraïne, de 19-jarige Andrii Ponomar, is van de partij. De selectie wordt gecompleteerd door de Italianen Mattia Bais, Simone Ravanelli, Filippo Tagliani en Edoardo Zardini.

Manager Gianni Savio baalt van het feit dat hij zijn twee sterkste sprinters moet missen. 'Door blessures missen we Eduardo Grosu en Jhonatan Restrepo, wat een zeer gevoelig verlies is voor onze ploeg. We gaan echter niet bij de pakken neer zitten en willen enthousiast en vastberaden gaan koersen.'

'We hebben acht renners die zichzelf in de meest recente koersen hebben laten zien', doelt Savio op de goede prestaties van Cepeda (Ronde van Sicilië), Sepulveda (Ronde van Turkije) en Tesfatsion (Tour of the Alps). Die laatste is overigens ook de huisgenoot van Biniam Girmay, eveneens afkomstig uit Eritrea.

Selectie Drone Hopper - Androni Giocattoli Giro d'Italia 2022

Mattia Bais
Jefferson Cepeda
Andrii Ponomar
Simone Ravanelli
Eduardo Sepulveda
Filippo Tagliani
Natnael Tesfatsion
Edoardo Zardini

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news