DSM-Firmenich gaat Italiaans najaar in met onder meer Bardet, Van Uden wordt uitgespeeld in Münster Wielrennen
Wielrennen

DSM-Firmenich gaat Italiaans najaar in met onder meer Bardet, Van Uden wordt uitgespeeld in Münster

DSM-Firmenich gaat Italiaans najaar in met onder meer Bardet, Van Uden wordt uitgespeeld in Münster

DSM-Firmenich heeft de selecties voor de komende koersen in het najaar rond. In Italië worden onder meer Romain Bardet en Patrick Bevin uitgespeeld in de verschillende wedstrijden, terwijl Casper van Uden in Sparkassen Münsterland Giro mogelijk zijn kans mag gaan.

DSM-firmenich begint het laatste deel van het najaar in Coppa Agostoni, waar ze met Sean Flynn en Patrick Bevin twee figuren hebben die mogelijk hun kans kunnen gaan in een sprint. Ook Marco Brenner doet mee. Zaterdag staat de Giro dell'Emilia op de rol, waar onder meer Bardet en Max Poole voor ingevlogen worden. Bardet rijdt volgende week ook Tre Valli Varesine.

'Romain, Max en Chris Hamilton komen uit de Vuelta en we hebben dus wat power om mee te spelen in de finale', stelt ploegleider Pim Ligthart over de Giro dell'Emilia, die standaard finisht op de San Luca-heuvel in Bologna. 'In Tre Valli Varesine hebben ze dan weer hetzelfde parcours als vorig jaar, waar we met een punchy parcours mogelijk een gereduceerde eindsprint krijgen. Patrick kan dan zijn kans gaan, maar we moeten met onze Vuelta-mannen ook scherp zijn.'

Komende dinsdag staat ook in Duitsland een koers op het programma: de Sparkassen Münsterland Giro. Daar doen met Pavel Bittner, Alberto Dainese, John Degenkolb en Van Uden meerdere snelle mannen mee. 'We moeten geen ontsnappingen missen en altijd voorin zitten met onze snelle mannen. Als het dan tot een sprint komt, kan Casper onze afmaker zijn.'

Selectie DSM-firmenich Coppa Agostoni

Patrick Bevin
Marco Brenner
Romain Combaud
Sean Flynn
Andreas Leknessund
Florian Stork
Kevin Vermaerke

Selectie DSM-firmenich Giro dell'Emilia

Romain Bardet
Patrick Bevin
Chris Hamilton
Andreas Leknessund
Max Poole
Florian Stork
Kevin Vermaerke

Selectie DSM-firmenich Münsterland Giro

Pavel Bittner
Alberto Dainese
John Degenkolb
Alex Edmondson
Nils Eekhoff
Niklas Märkl
Casper van Uden

Selectie DSM-firmenich Tre Valli Varesine

Romain Bardet
Patrick Bevin
Romain Combaud
Chris Hamilton
Jonas Iversby Hvideberg
Max Poole
Kevin Vermaerke

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws