Dylan van Baarle werkt laatste kilometers namens INEOS Grenadiers af op Deense wielerbaan Wielrennen
Wielrennen

Dylan van Baarle werkt laatste kilometers namens INEOS Grenadiers af op Deense wielerbaan

Dylan van Baarle werkt laatste kilometers namens INEOS Grenadiers af op Deense wielerbaan

Dylan van Baarle zal eind december te zien zijn in Denemarken, zo maakt de organisatie van de DBC Ballerup's bekend. Van Baarle gaat daar (en op 29 december in Odense) koersen aan de zijde van wereldkampioen puntenkoers Yoeri Havik.

Het zal de laatste keer zijn dat Van Baarle in het shirt van INEOS Grenadiers aantreedt, daar hij op 1 januari de overstap maakt naar Jumbo-Visma. Dat doet hij dus op de baan, waar een koppelkoers van honderd kilometer verreden wordt. Ook de Denen Michael Mørkøv en Lasse Norman worden gepresenteerd als deelnemers.

'Het is fantastisch dat we een wereldster als Dylan van Baarle mogen presenteren op onze nieuwjaarsbijeenkomst', zegt voorziter Bjarne Kratholm. 'Parijs-Roubaix is ​​'s werelds grootste eendaagse wedstrijd en het feit dat we de verdedigende winnaar naar Ballerup kunnen krijgen, is enorm voor ons. We hopen op veel steun van het publiek en een feestelijke dag op 28 december.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws