🎥 Een dag in het leven van Evenepoel: ontbijt met kwark, trainingsritje van zes uur en afsluiten als echte huisman Wielrennen
Wielrennen

🎥 Een dag in het leven van Evenepoel: ontbijt met kwark, trainingsritje van zes uur en afsluiten als echte huisman

🎥 Een dag in het leven van Evenepoel: ontbijt met kwark, trainingsritje van zes uur en afsluiten als echte huisman

Remco Evenepoel staat zondag voor zijn debuut in Parijs-Nice. De Belgische kampioen moet in de Koers naar de Zon opboksen tegen Primoz Roglic en kampeerde in de aanloop nog in Spanje. Op Instagram toonde hij hoe hij zich optimaal voorbereidt op de achtdaagse rittenkoers tegen een van zijn grootste rivalen.

Te beginnen met een stevig ontbijt. De wereldkampioen tegen de klok start de dag met ontbijtgranen met een stevige bol kwark, havermout met honing, blauwe bessen en banaan en uiteraard een koffietje. Genoeg energie dus om een trainingsritje van zes uur af te werken en daar heeft hij genoeg kledij voor nodig. In het leuke filmpje is ook te zien hoe Evenepoel zijn fietscomputer opstart, aan zijn veiligheid denkt door zijn fietslichten aan te zetten en ook wat kiekjes toont van zijn rit.

Fietspartner Van der Poel is fan, vriendin Oumi moet voor een keer de was niet doen

Na de inspanning volgt de ontspanning met Snickers, Haribo-snoepjes en een watertje, een Aquarius en een colaatje als dorstlesser. Recupereren doet Evenepoel met een proteïneshake en afsluiten doet hij met een wasje.

Het leuke filmpje kon ook op bijval rekenen van fietspartner Mathieu van der Poel. 'Reelgame strong', reageerde de wereldkampioen onder de video. Ook Evenepoels vriendin Oumi liet geen reactie achterwege, maar vertelde wel dat Evenepoel enkel de was doet als hij die kan filmen.

Evenpoel hield donderdag een generale repetitie voor de ploegentijdrit, die hem in Parijs-Nice te wachten staat. Weliswaar op zijn eentje maalde hij 65 kilometer aan een uur en 50 minuten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws