Ellende houdt aan voor Bouhanni: Fransman kampt met 'groot duivenei' na val in Eschborn-Frankfurt Wielrennen
Wielrennen

Ellende houdt aan voor Bouhanni: Fransman kampt met 'groot duivenei' na val in Eschborn-Frankfurt

Ellende houdt aan voor Bouhanni: Fransman kampt met 'groot duivenei' na val in Eschborn-Frankfurt

Er lijkt geen einde aan de pech te komen voor Nacer Bouhanni. De Franse sprinter werd de voorbije jaren geplaagd door meerdere zware valpartijen en was maandag in Eschborn-Frankfurt opnieuw betrokken bij een val. Bouhanni moest als gevolg de strijd staken en hield er een scheenbeen blessure aan over.

Bouhanni was samen met zijn ploeggenoot Alan Riou betrokken bij een valpartij. Waar zijn ploegmaat verder kon, staakte Bouhanni de strijd. Het is een nieuwe klap voor de coureur, die eerder dit jaar al de nodige tegenslag te verwerken kreeg. Zo had hij in zowel de Trofeo Palma (onderdeel van de Mallorca Challenge) als de Région Pays de la Loire Tour een harde aanraking met het asfalt.

Ploegleider van Arkëa-Samsic Mickaël Leveau gaf in een update meer informatie over de situatie van Bouhanni. Hij zou een grote bult op zijn scheenbeen hebben, of zoals zijn ploeg het verwoordt: een 'groot duivenei'. Riou kwam er vanaf met schaafwonden.

Bouhanni kan opwaartse lijn nog niet vinden

Vorig jaar moest Bouhanni maandenlang revalideren na een valpartij in de Ronde van Turkije. Hij brak daarbij een nekwervel. Begin dit jaar maakte hij zijn rentree. Vooralsnog gaat dat niet gepaard met aansprekende resultaten, maar met meer valpartijen. Het beste resultaat van Bouhanni dit seizoen is een zesde plaats in Milaan-Turijn.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws