📸 Engeltje op zijn kalender: terwijl Van Aert hard viel, trainde Van der Poel alvast voor De Ronde Wielrennen
Wielrennen

📸 Engeltje op zijn kalender: terwijl Van Aert hard viel, trainde Van der Poel alvast voor De Ronde

📸 Engeltje op zijn kalender: terwijl Van Aert hard viel, trainde Van der Poel alvast voor De Ronde

Mathieu van der Poel was woensdag één van de grote afwezigen in Dwars door Vlaanderen en de wereldkampioen zal er niet rouwig om zijn geweest. In de midweekse klassieker gingen bij een gigantische crash meerdere grote namen tegen de grond, waaronder Wout van Aert. Van der Poel trainde in de tussentijd met Greg Van Avermaet.

Van Aert en ook Jasper Stuyven zagen door sleutelbeenbreuken hun voorjaar vroegtijdig stoppen, terwijl ook Mads Pedersen en Biniam Girmay erbij lagen richting de Kanarieberg. Op de sociale kanalen van Van Avermaet werd op ongeveer dezelfde tijd een foto gedeeld van Van der Poel, die E3 Saxo Classic en Gent-Wevelgem reed en daardoor Dwars door Vlaanderen oversloeg.

Een schot in de roos, bleek achteraf. Van der Poel is zondag voor de Ronde van Vlaanderen nog wel heel en hij reed woensdag weer wat bruikbare info en kilometers in de benen richting het tweede Monument van 2024. Laten we hopen dat hij zondag nog wel een beetje tegenstand krijgt...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws