Evenepoel blijft entourage professionaliseren: oudgediende Anderlecht gaat zich bekommeren om media-aanvragen Wielrennen
Wielrennen

Evenepoel blijft entourage professionaliseren: oudgediende Anderlecht gaat zich bekommeren om media-aanvragen

Evenepoel blijft entourage professionaliseren: oudgediende Anderlecht gaat zich bekommeren om media-aanvragen

De persoonlijke entourage van Remco Evenepoel wordt steeds verder geprofessionaliseerd. De 24-jarige Vlaming heeft namelijk ook een persoonlijke persverantwoordelijke aangesteld, zo meldt Het Laatste Nieuws. Het gaat om David Steegen, die van 2009 tot eind 2022 als Hoofd Communicatie werkzaam was bij de Belgische voetbalclub RSC Anderlecht, de favoriete club van Evenepoel.

Bij de paarswitten was Steegen jarenlang dé begeleider van spelers, coaches en andere staf- en directieleden van de Brusselse club. In 2020 werd hij Head of Public Affairs en focuste hij zich hoofdzakelijk op het verzorgen van relaties met de vele (lokale) partners van de voetbalclub.

Steegen bekommert zich op niet-sportieve media-aanvragen Evenepoel

Eind juni 2022 - bijna exact twee jaar geleden - liep het contract van Steegen af bij Anderlecht, waarna hij zich weer begon te heroriënteren en zich vervolgens vestigde als zelfstandige communicatieconsulent, onder meer voor de Belgische volleybalfederatie Top Volley Belgium. Het zal volgens HLN ook in die hoedanigheid zijn dat hij aan de slag gaat voor Evenepoel, al kennen de heren elkaar al langer en vervulde Steegen die rol al een beetje. Steegen zal zich bekommeren om de niet-sportieve media-aanvragen rond Evenepoel. Alles wat rechtstreeks gerelateerd is aan wedstrijden en/of persconferenties zal verder blijven gaan via de persdienst van Soudal Quick-Step.

'Ik wil mij volledig kunnen concentreren op mijn sportieve prestaties en het bereiken van mijn persoonlijke sportieve doelen. Daarom zal David mij bijstaan in het beheer van de media-aanvragen', stelde de Aerokogel Van Schepdaal, die zijn carrière als voetballer begon bij RSC Anderlecht (na een overstap naar PSV keerde hij er nog eens terug) zelf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws