Evenepoel lanceert Youtube-kanaal (en laat meteen zien dat hij op WK tijdrijden met snelste materiaal rijdt) Wielrennen
Wielrennen

Evenepoel lanceert Youtube-kanaal (en laat meteen zien dat hij op WK tijdrijden met snelste materiaal rijdt)

Evenepoel lanceert Youtube-kanaal (en laat meteen zien dat hij op WK tijdrijden met snelste materiaal rijdt)

Remco Evenepoel wordt een Youtube-ster! De Belg van Soudal-Quick Step opent de deuren en gaat zijn fans middels video's op de hoogte houden van zijn leven als wielerprof. Evenepoel slingerde donderdagavond ook meteen een eerste video de lucht in.

'Ik wil meer inzicht geven achter de schermen van mijn werk en leven', zo legt Evenepoel zijn keuze uit. Dat hij het serieus neemt, blijkt wel uit de eerste productie, waarin hij niet alleen wordt gefilmd, maar ook het woord neemt en de boel aan elkaar praat. Als een ware presentator neemt hij ons mee naar een dagje op de baan in Gent, om zijn materiaal te testen voor het WK tijdrijden.

De individuele race tegen de klok staat op vrijdag gepland, perfecte timing dus. De zoektocht naar de meest aerodynamische houding bleek een succes. Alle zetten van de technisch worden in Jip en Janneke-taal uitgelegd, zodat iedere kijker het begrijpt. Uiteindelijk wordt het beoogde snellere pak voor Glasgow na de tests goedgekeurd, net als de snellere helm van Specialized. Dat belooft!

Video: Remco Evenepoel lanceert Youtube-kanaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws