Ewan ontbreekt in Vuelta-selectie Lotto Soudal; vrijbuiters moeten leegte opvullen Wielrennen
Wielrennen

Ewan ontbreekt in Vuelta-selectie Lotto Soudal; vrijbuiters moeten leegte opvullen

Ewan ontbreekt in Vuelta-selectie Lotto Soudal; vrijbuiters moeten leegte opvullen

Lotto Soudal gaat met acht sterke vrijbuiters op jacht naar ritsucces in de Vuelta a España. De Belgische ploeg moet Caleb Ewan missen in Spanje, de Australiër is onvoldoende hersteld van zijn crash in de Tour de France.

Ewan had voor dit seizoen als doel om ritzeges te pakken in alle drie de grote rondes. In de Giro d'Italia lukte dat alvast, maar in de Tour de France kwam hij op dag drie keihard ten val. Hij brak zijn sleutelbeen en een revalidatie volgde. De Vuelta a España komt nu te vroeg, waardoor hij de blik zo langzamerhand op volgend seizoen zal moeten richten.

De leegte van Ewan wordt opgevuld door sterke aanvallers. Harm Vanhoucke moet in de bergen iets kunnen uitrichten en ook Andreas Kron toonde zich al meermaals een meester in de vlucht. Steff Cras, Frederik Frison, Matthew Holmes, Sylvain Moniquet, Maxim Van Gils en Florian Vermeersch mogen er ook allemaal lekker in vliegen.

Selectie Lotto Soudal Vuelta a España 2021

Harm Vanhoucke
Andreas Kron
Steff Cras
Frederik Frison

Matthew Holmes
Sylvain Moniquet
Maxim Van Gils
Florian Vermeersch


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws