Fuglsang op weg terug na teelbalontsteking: 'Moet goed komen voor de Tour de France' Wielrennen
Wielrennen

Fuglsang op weg terug na teelbalontsteking: 'Moet goed komen voor de Tour de France'

Fuglsang op weg terug na teelbalontsteking: 'Moet goed komen voor de Tour de France'

Jakob Fuglsang staat dinsdag als titelhouder aan de start van de Mercan'Tour Classic Alpes Maritimes. De Deen kende een lastig voorjaar en is naar eigen zeggen nog niet helemaal in topvorm.

De kopman van Israel-Premier Tech kende een lastige lente door een ontsteking in zijn teelbal en keerde pas in de Ronde van Hongarije terug in koers. 'Ik ben niet even goed als vorig jaar, maar ben blij dat ik terug ben. Ik ga het desondanks proberen', vertelde hij voor de start aan Cycling Pro Net.

Fugslang ziet het wel goed komen voor Tour de France

'Het was een lastige start van het jaar en het duurde lang voordat ik terug kwam. Langzaam maar zeker ben ik echter weer aan het opbouwen, ik werk er hard aan om weer in topvorm te komen voor de Tour', aldus de Deen.

'Er is nog wat tijd, dus voor de Tour moet het goed komen', schetst hij. 'Is het niet in de eerste week, dan zou ik in de tweede en derde week wel in orde moeten zijn.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws