Gaan zij het Visma | Lease a Bike en UAE Team Emirates lastig maken? Soudal Quick-Step deelt Strade Bianche-ploeg Wielrennen
Wielrennen

Gaan zij het Visma | Lease a Bike en UAE Team Emirates lastig maken? Soudal Quick-Step deelt Strade Bianche-ploeg

Gaan zij het Visma | Lease a Bike en UAE Team Emirates lastig maken? Soudal Quick-Step deelt Strade Bianche-ploeg

Ook Soudal Quick-Step heeft de zevenkoppige selectie voor Strade Bianche - de Italiaanse grindwedstrijd die op zaterdag 2 maart wordt verreden - bekendgemaakt. Tweevoudig wereldkampioen Julian Alaphilippe, die een teleurstellend en met pech doordrenkt Openingsweekend kende, voert het septet aan. Ook hardrijder Kasper Asgreen is van de partij, terwijl ook twee megatalenten - Antoine Huby en Paul Magnier - hun opwachting zullen maken.

Op de ploegsite van The Wolfpack wordt iets meer tekst en uitleg omtrent de selectie gegeven. 'We zijn gemotiveerd voor wat een van de mooiste races van het jaar is. Julian en Kasper zijn twee renners die hier in totaal drie keer op het podium zijn geëindigd, terwijl het voor de jonge jongens in het team een goede kans is om wat ervaring op te doen. Het parcours is veranderd en het zal moeilijker worden dan in het verleden, maar we hopen op een goed resultaat aan het eind van de dag', houdt sportief directeur Davide Bramati het kort maar krachtig.

Selectie Soudal Quick-Step Strade Bianche 2024

Julian Alaphilippe
Kasper Asgreen
Josef Cerny
Pieter Serry
Mauri Vansevanant
Antoine Huby
Paul Magnier

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws