Gedonder met toeschouwers en motoren: Pogacar geeft klap op motard in slotfase bergrit Catalonië Wielrennen
Wielrennen

Gedonder met toeschouwers en motoren: Pogacar geeft klap op motard in slotfase bergrit Catalonië

Gedonder met toeschouwers en motoren: Pogacar geeft klap op motard in slotfase bergrit Catalonië

Hij lag een straatlengte voor op zijn concurrenten, maar Tadej Pogacar raakte toch nog in de verdrukking tijdens de zesde etappe van de Ronde van Catalonië. De Sloveen baande zich een weg door de mensenmassa en kon een korte tijd niet doorrijden, omdat enkele koersmotoren vlak voor hem reden. Het leidde tot irritatie bij Pogacar en dat reageerde hij af op de motards. Dat is te zien op beelden van Eurosport.

Na het afronden van een haarspeldbocht gebaarde de klassementsleider wat en gaf hij enkele tikken op één van de motoren. Zichtbaar gefrustreerd koerste Pogacar vervolgens door, de motoren hadden direct erna weer de ruimte om verder te rijden. Het incident deed denken aan de situatie in de Tour de France afgelopen zomer, toen Pogacar en Jonas Vingegaard werden opgehouden door motoren in de mensenmassa. De Sloveen gaf na afloop wel aan genoten te hebben van de mensenmassa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws