Geloof jij in Openingsweekend-succes voor Jumbo-Visma? Dan kun je dit verdienen! (Ad) Wielrennen
Wielrennen

Geloof jij in Openingsweekend-succes voor Jumbo-Visma? Dan kun je dit verdienen! (Ad)

Geloof jij in Openingsweekend-succes voor Jumbo-Visma? Dan kun je dit verdienen! (Ad)

Komend weekeinde is één van de meest enerverende in een wielerjaar. In België wordt namelijk het Openingsweekend verreden, waar Bet365 gretig op inspeelt met mooie odds. Let op: Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Het peloton vertrekt zaterdagochtend vanuit Gent voor de Omloop, een gekende klassieker in wielerland. De meer dan tweehonderd kilometer lange wedstrijd eindigt na tal van hellingen in Ninove, waar we traditioneel een sterke winnaar krijgen. Voor de editie van dit jaar schat Bet365 drie kanshebbers hoog in: Christophe Laporte (Jumbo-Visma), Tom Pidcock (INEOS Grenadiers) en Arnaud De Lie (Lotto-Dstny) staan aan een quotering van 7,50 genoteerd.

Als je in een sprint gelooft, kan Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) een mooie gok zijn. Voor een overwinning van de snelle Belg krijg je 15,00 keer je inzet terug. Andere rappe jongens als ex-winnaar Davide Ballerini (Soudal Quick-Step, 29,00) en Jordi Meeus (BORA-hansgrohe, 51,00) kunnen ook de nodige euro's opleveren.

Bet365 denkt dat snelle mannen met zege gaan lopen in Kuurne

Denk jij dat een andere Jumbo-Visma man met de zege gaat lopen? Dylan van Baarle (34,00) en Tiesj Benoot (41,00) staan tegen vrij hoge quoteringen op de lijst, wat ook geldt voor de wedstrijd op zondag: Kuurne-Brussel-Kuurne.

Voor die race denkt Bet365 dat Philipsen (5,25) en de winnaar van vorig jaar, Fabio Jakobsen (eveneens 5,25), de meeste kans maken. De Lie staat voor deze wedstrijd tegen een odd van 6,25 op de lijst. Oude spurters als Peter Sagan (26,00) en Alexander Kristoff (19,00) staan ook mooi genoteerd, wat ook geldt voor een aanvaller als Kasper Asgreen (67,00).

Bij Bet365 ontvang je een welkomstbonus van 100 euro. Liever inzetten bij Jacks? Daar ontvang je een welkomstbonus van 50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Zoek je meer interessante wedtips? Bezoek dan Sportbookies.nl.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news