Gunnewijk en Moerenhout blij met zilver in Mixed Team Relay: 'Vrouwen maken het nog bijna af' Wielrennen
Wielrennen

Gunnewijk en Moerenhout blij met zilver in Mixed Team Relay: 'Vrouwen maken het nog bijna af'

Gunnewijk en Moerenhout blij met zilver in Mixed Team Relay: 'Vrouwen maken het nog bijna af'

Zilver voor Nederland bij de Mixed Team Relay, daar is men dik tevreden mee. Bondscoaches Loes Gunnewijk en Koos Moerenhout gaven na afloop toe dat Duitsland simpelweg te sterk was voor de gouden medaille. Bauke Mollema, Koen Bouwman, Jos van Emden, Annemiek van Vleuten, Ellen van Dijk en Riejanne Markus moesten zich tevreden stellen met plek twee.

'Voor de tijdrit zeiden de meiden dat ze blij zouden zijn met een podiumplaats, dus dat is gelukt. In dat opzicht zijn we blij met zilver. De rit liep technisch goed, ze reden op de limiet met z'n drieën. Ze hebben alles eruit gehaald wat erin zat', aldus een tevreden Gunnewijk.

Moerenhout is ook blij, omdat zijn drie heren de schade beperkt hielden. 'Op zich hebben ze goed gereden, naar behoren. We bleven aansluiting houden met de beste tijden, zodat we de vrouwen op weg konden helpen. We zaten waar we moesten zitten en de vrouwen maken het nog bijna af.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws