'Helpers Evenepoel blijven Soudal-Quick Step trouw na 2023, Serry en Vervaeke tekenen nieuw contract tijdens Giro' Wielrennen
Wielrennen

'Helpers Evenepoel blijven Soudal-Quick Step trouw na 2023, Serry en Vervaeke tekenen nieuw contract tijdens Giro'

'Helpers Evenepoel blijven Soudal-Quick Step trouw na 2023, Serry en Vervaeke tekenen nieuw contract tijdens Giro'

Remco Evenepoel kan ook na 2023 blijven rekenen op het grootste deel van zijn helpers. Dat meldt Het Nieuwsblad. Pieter Serry en Louis Vervaeke zouden namelijk nog tijdens de Giro d'Italia een nieuw contract gaan ondertekenen bij Soudal-Quick Step.

Het blijft een gekke gewaarwording. Van de achtkoppige Giroselectie zijn alleen Evenepoel en Jan Hirt verzekerd van een contract voor 2024. Daar zouden nu dus Serry en Vervaeke bijkomen. Beide heren gaan tijdens de Giro een handtekening zetten onder een tweejarig contract. Voor Serry zou dat betekenen dat hij een twaalfde en dertiende seizoen ingaat bij de Belgische formatie.

Ook de gesprekken met Ilan Van Wilder verlopen goed, meldt de Belgische krant. Van Wilder is een goede vriend van Evenepoel en ziet een nieuwe verbintenis wel zitten. Toch moeten er nog wat details gefinetuned worden. Zo zou er overleg gaande zijn over welk programma Van Wilder in de toekomst gaat rijden. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws