Hindley en O'Connor tevreden na sterke ouverture in Tirreno-Adriatico: 'Ben wel een beetje verrast' Wielrennen
Wielrennen

Hindley en O'Connor tevreden na sterke ouverture in Tirreno-Adriatico: 'Ben wel een beetje verrast'

Hindley en O'Connor tevreden na sterke ouverture in Tirreno-Adriatico: 'Ben wel een beetje verrast'

Jai Hindley kende een sterke start in de Tirreno-Adriatico. De Australiër van BORA-hansgrohe reed in de verregende race tegen de klok een tijd van 13:20 en dat lijkt genoeg om bij de beste mannen te horen. Hindley toont zich na afloop zeer tevreden.

'Ik ben heel blij, zeker met hoe mijn lichaam aanvoelde', vertelt Hindley. 'Het was geen ideaal parcours voor mij. Eigenlijk is het gemaakt voor de snelle renners. Ik reed ietwat conservatief tot de U-turn, om daarna zo snel mogelijk weer op snelheid te komen. Het ging er alleen maar om dat ik voluit naar de streep ging en ik ben wel een beetje verrast.'

O'Connor: 'Elke seconde telt'

Ook Ben O'Connor was blij met zijn zeventiende plaats. 'Het was de beste tijdrit die ik ooit heb gereden qua vermogen. Ik kon niet harder. Deze tijdrit was heel belangrijk, mede omdat het de rangorde voor de eerste ritten bepaald. Het kan dichtbij elkaar zitten tot aan de bergen en elke seconde telt. Het is een doel om hier goed te presteren. Hopelijk ben ik één van de beste renners in elke wedstrijd waar ik aan deelneem en kan ik vaker op het eindpodium finishen.'

Dinsdag gaat de Tirreno-Adriatico verder met een vlakke etappe naar Follonica. Normaal gesproken is het op vrijdag weer aan de klassementsrenners. Dan wordt er op een steile muur gefinisht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws