Hindley komt door sleutelbeenbreuk in Ronde van Slowakije niet meer uit voor Team DSM Wielrennen
Wielrennen

Hindley komt door sleutelbeenbreuk in Ronde van Slowakije niet meer uit voor Team DSM

Hindley komt door sleutelbeenbreuk in Ronde van Slowakije niet meer uit voor Team DSM

Jai Hindley heeft zijn dienstverband bij Team DSM op een pijnlijke manier zien eindigen. De Australiër kwam in de Ronde van Slowakije hard ten val en brak daarbij zijn sleutelbeen.

Hindley werd vorig jaar nog tweede in de Giro d'Italia namens Team DSM, maar wist in 2021 geen potten te breken. In de Giro viel hij uit met een zitvlakblessure, terwijl hij ook de Vuelta aan zich voorbij moest laten gaan. BORA-hansgrohe gelooft echter nog heilig in de kansen van de Aussie en strikte hem voor de komende drie jaar.

In Slowakije reed Hindley één van zijn laatste wedstrijden namens de ploeg van Iwan Spekenbrink, maar een val vroeg in de rit van donderdag maakte een einde aan zijn kansen. 'Het is balen dat mijn ronde en tegelijkertijd mijn Team DSM-periode zo eindigt', laat Hindley na afloop weten via de kanalen van zijn ploeg. 'Ik was zeer gemotiveerd om mijn dienstverband goed af te sluiten, maar nu moet ik rust nemen en herstellen.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws