Tony Martin denkt 'absoluut niet' na over toekomst bij ander team dan Jumbo-Visma Wielrennen
Wielrennen

Tony Martin denkt 'absoluut niet' na over toekomst bij ander team dan Jumbo-Visma

Tony Martin denkt 'absoluut niet' na over toekomst bij ander team dan Jumbo-Visma

Tony Martin heeft nog een contract tot en met 2022 bij Jumbo-Visma en zal zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid bij de Nederlandse ploeg afsluiten. Dat laat de gewaardeerde knecht weten voorafgaand aan het WK tijdrijden van zondag.

Martin komt sinds 2019 uit voor Jumbo-Visma en is al die jaren een betrouwbare kracht geweest in de grote en kleinere rondes. Hij ziet zichzelf op 36-jarige leeftijd dan ook niet meer uitkomen voor een andere ploeg dan Jumbo-Visma. Op de vraag van Die Rheinpfalz of Martin nog voor een ander team zal uitkomen, reageert hij kort maar krachtig: 'Absoluut niet.'

Martin: 'Ik houd alle opties open'

Hij denkt echter wel actief na over zijn toekomst. 'Op je 36e moet je nadenken hoe lang je dit nog wil doen, de races worden steeds heftiger. Ik praat met de ploeg over de lengte van een eventueel volgend contract en houd daarbij alle opties open', aldus Martin.

'Ik heb nog steeds passie voor het fietsen en geniet er enorm van om op pad te zijn met Jumbo-Visma', vervolgt de ervaren Duitser. 'Het is een heel warm team en dat maakt het voor mij één van de drijfveren', zegt Martin, die zelf al enkele jaren niet meer op resultaten jaagt. 'Dat vind ik best en dat heb ik geaccepteerd, mijn kracht ligt in het werken voor anderen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws