Honoré na indrukwekkend staaltje in Baskenland: 'Manier waarop maakt het heel speciaal' Wielrennen
Wielrennen

Honoré na indrukwekkend staaltje in Baskenland: 'Manier waarop maakt het heel speciaal'

Honoré na indrukwekkend staaltje in Baskenland: 'Manier waarop maakt het heel speciaal'

Mikkel Honoré probeerde het al enkele malen in de Ronde van het Baskenland, maar de Deen slaagde er op de voorlaatste dag alsnog in om een etappezege te grijpen. 'Ik ben heel blij met deze zege', liet de puncher weten in het flashinterview.

Honoré zat samen met zijn ploeggenoot Josef Cerny (tweede in de daguitslag) in de kopgroep. 'Hij verdiende het net zoveel als mij om op het podium te staan, maar jammer genoeg kan dat niet. We wilden per sé mee in de ontsnapping vandaag, dat we daar in slaagden was de eerste stap', doet de renner van Deceuninck-Quick-Step zijn verslag na afloop van de rit.

'Het tempo werd de hele dag goed hoog gehouden', vervolgt Honoré. 'De manier waarop deze zege tot stand is gekomen maakt het nog specialer. Ik ben heel blij met deze zege', aldus de man die vorige week ook al succesvol was in de Wielerweek van Coppi e Bartali.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws