'Hyperambitieus Tudor van Cancellara werkt hard aan komst Trentin en Ballerini' Wielrennen
Wielrennen

'Hyperambitieus Tudor van Cancellara werkt hard aan komst Trentin en Ballerini'

'Hyperambitieus Tudor van Cancellara werkt hard aan komst Trentin en Ballerini'

Fabian Cancellara is sinds dit jaar met zijn Tudor-ploeg actief in het wielerpeloton, maar de Zwitser hoopt op termijn de stap naar de WorldTour te zetten. Daarvoor is de ex-renner al druk bezig op de transfermarkt.

La Gazzetta dello Sport weet donderdag te melden dat Matteo Trentin mogelijk de stap maakt naar Tudor Pro Cycling Team, terwijl Tuttobici het nieuws brengt dat ook Davide Ballerini vanuit Soudal Quick-Step dicht bij een overeenkomst staat. De twee Italianen zouden de klassieke kern van Tudor moeten versterken.

Ook voor het klassement is Tudor Pro Cycling Team al bezig: Gino Mäder zou vanuit Bahrain Victorious moeten overkomen. Daarnaast roert Tudor zich eveneens qua ploegleiders, Cancellara zou al gesprekken hebben gevoerd met Matteo Tosatto. Die is momenteel actief bij INEOS Grenadiers. Ook Lidl-Trek - dat volgens Tuttobici hard aan Mikel Landa trekt - dingt naar zijn diensten.

Momenteel rijden er met Arvid De Kleijn, Rick Pluimers en Maikel Zijlaard drie Nederlanders voor Tudor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws