Ian Garrison (Deceuninck-Quick-Step) gaat voor 'frisse kijk op wielrennen' bij continentale ploeg Wielrennen
Wielrennen

Ian Garrison (Deceuninck-Quick-Step) gaat voor 'frisse kijk op wielrennen' bij continentale ploeg

Ian Garrison (Deceuninck-Quick-Step) gaat voor 'frisse kijk op wielrennen' bij continentale ploeg

Ian Garrison doet na twee jaar Deceuninck-Quick-Step twee stapjes terug. Het Amerikaanse talent, tweede op het WK tijdrijden voor beloften in 2019, gaat terug naar eigen land. Garrison gaat daar voor L39ion of Los Angeles koersen.

Zijn nieuwe ploeg maakte de overstap vrijdag bekend. Garrison, bij Deceuninck-Quick-Step voornamelijk knecht, is blij dat hij 'een frisse blik' op het wielrennen kan krijgen in eigen land. 'Ik heb er super veel zin in om me bij L39ion of Los Angeles te voegen', laat de 23-jarige coureur weten. 'Na twee jaar in Europa kan ik weer met frisse kijk in eigen land koersen.'

'Ik ben zeer te spreken over de programma's die het team me biedt en wil alles doen om wat terug te geven aan de community', vervolgt Garrison. L39ion of Los Angeles profileert zichzelf als een ploeg die diversiteit in de sport ondersteunt en als platform voor het Amerikaanse wielrennen en de community daaromheen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws