INEOS Grenadiers vertrouwt op Martínez en Sivakov tegen Pogacar en Vingegaard in Parijs-Nice Wielrennen
Wielrennen

INEOS Grenadiers vertrouwt op Martínez en Sivakov tegen Pogacar en Vingegaard in Parijs-Nice

INEOS Grenadiers vertrouwt op Martínez en Sivakov tegen Pogacar en Vingegaard in Parijs-Nice

INEOS Grenadiers heeft de ploeg voor de zondag beginnende Parijs-Nice rond. De Britse formatie start met Daniel Felipe Martínez en Pavel Sivakov als kopmannen in de Koers naar de Zon.

Ethan Hayter lijkt niet op tijd hersteld van zijn in Tour Down Under opgelopen sleutelbeenbreuk, terwijl Jhonatan Narváez juist in Parijs-Nice aan zijn conditie wil werken. De Ecuadoriaan moest het Openingsweekend missen door ziekte. Ben Swift, Connor Swift en de jonge Joshua Tarling zorgen voor de Britse inbreng, Omar Fraile maakt het zevental compleet.

Voor Martínez en Sivakov zal het met ook Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard aan de start geen gemakkelijke opgave worden. ' Tadej rijdt indrukwekkend in de rondte. Maar in een wedstrijd als Parijs-Nice, met een zeer technisch parcours en het risico van valpartijen, is er een manier om dit type renner, die elders op de pedalen onbespeelbaar is, te vangen. INEOS Grenadiers heeft als collectief niets te vrezen van UAE Team Emirates of Jumbo-Visma. Daar ben ik van overtuigd. Het is voor mij ook meer dan belangrijk om erkend te worden door het Franse publiek. Ik heb meer te geven dan ik tot nu toe heb laten zien', liet Sivakov al weten.

Selectie INEOS Grenadiers Parijs-Nice 2023

Omar Fraile
Daniel Felipe Martínez
Jhonatan Narváez
Ben Swift
Connor Swift
Joshua Tarling

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws