Yates en Matthews moeten eer Team Jayco AlUla hoog houden in Parijs-Nice: 'Laatste rit springt eruit' Wielrennen
Wielrennen

Yates en Matthews moeten eer Team Jayco AlUla hoog houden in Parijs-Nice: 'Laatste rit springt eruit'

Yates en Matthews moeten eer Team Jayco AlUla hoog houden in Parijs-Nice: 'Laatste rit springt eruit'

Team Jayco AlUla reist met een kwalitatief sterk team af naar Parijs-Nice. Speerpunten in de selectie zijn Simon Yates en Michael Matthews, terwijl de rest in principe in dienst van de kopmannen rijdt. De Australische formatie neemt enkele hardrijders mee voor de ploegentijdrit.

Yates rijdt zijn tweede rittenkoers van het nieuwe seizoen en gaat op voor een mooie positie in het algemeen klassement. Matthews kan gaan wedijveren in de sprints en heuveletappes. De selectie bestaat verder uit Chris Harper, Kell O'Brien, Luke Durbridge, Lucas Hamilton en Matteo Sobrero.

Yates zegt op de ploegsite blij te zijn met zijn nieuwe seizoensstart. 'Het is volledig anders dan de afgelopen jaren en het was tof om het seizoen af te trappen in de Tour Down Under. Ik heb eerder successen geboekt in Parijs-Nice en het is een mooie koers. Vooral de laatste rit rondom Nice springt eruit. De ploegentijdrit wordt ook interessant voor het klassement. Er is altijd een sterk deelnemersveld en een lastig parcours, maar we zijn er klaar voor.'

Selectie Team JaycoAlUla Parijs-Nice 2023

Simon Yates

Michael Matthews
Chris Harper
Kell O'Brien
Luke Durbridge
Lucas Hamilton
Matteo Sobrero

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws