Intermarché met vrijbuiters in Parijs-Nice, Uno-X gaat voor Kristoff Wielrennen
Wielrennen

Intermarché met vrijbuiters in Parijs-Nice, Uno-X gaat voor Kristoff

Intermarché met vrijbuiters in Parijs-Nice, Uno-X gaat voor Kristoff

Intermarché-Circus-Wanty en Uno-X hebben hun ploeg voor Parijs-Nice bekendgemaakt. Intermarché komt met een groep vrijbuiters, waaronder Taco Van der Hoorn, en met Hugo Page als snelle man. Bij Uno-X is Alexander Kristoff de blikvanger.

Naast Van der Hoorn zie we bij Intermarché met Lilian Calmejane een andere sterke aanvaller, die het vooral moet hebben van geaccidenteerd terrein. De Belg Kobe Goossens is een andere opvallende naam. De klimmer imponeerde op Mallorca met zeges in twee zware koersen. Mogelijk kan hij een klassement nastreven in Parijs-Nice.

Bij Uno-X draait het vooral om Kristoff. De Noor wist al eens te winnen in Parijs-Nice, maar dat dateert alweer van 2015. De sterke sprinter krijgt met Rasmus Tiller en Søren Wærenskjold alvast een goede lead-out mee. Anthon Charmig en Jonas Gregaard zouden namens de ploeg iets in de zwaardere etappes moeten kunnen klaarspelen.

Selectie Intermarché-Circus-Wanty Parijs-Nice 2023

Kobe Goossens
Lilian Calmejane
Taco van der Hoorn
Arne Marit
Aime De Gendt
Hugo Page
Baptiste Planckaert

Selectie Uno-X Parijs-Nice 2023

Alexander Kristoff
Rasmus Tiller
Anthon Charmig
Jonas Gregaard
Erik Resell
Anders Skaarseth
Søren Wærenskjold

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws