Thymen Arensman begint sterk aan Tirreno-Adriatico: 'Startte een beetje te hard' Wielrennen
Wielrennen

Thymen Arensman begint sterk aan Tirreno-Adriatico: 'Startte een beetje te hard'

Thymen Arensman begint sterk aan Tirreno-Adriatico: 'Startte een beetje te hard'

Thymen Arensman is goed aan Tirreno-Adriatico begonnen. De lange Nederlander van INEOS werkte een prima tijdrit af, waardoor hij in een goede positie aan de resterende ritten kan beginnen.

In de Leiderstrui ving Arensman - die de toen derde tijd liet noteren - na afloop van zijn tijdrit op voor een kort gesprekje. 'Het ging prima, maar de Tirreno is nog lang. We gaan het zien', vertelde de Nederlander, die met onder meer Tom Pidcock en Tao Geoghegan Hart aan zijn zijde van start gaat.

'We staan hier met een heel sterk team aan de start, met meerdere opties voor het klassementsrenner. Waaronder ik. We willen de Tirreno winnen, maar het maakt voor ons niet uit met wie dat is', aldus Arensman.

'Het was niet slecht. Ik startte een beetje te hard. Ik dacht dat ik dat net kon volhouden, maar dat bleek net niet het geval', vervolgde de jongeling van INEOS Grenadiers. 'Als ik het beter had gepacet, was ik misschien nog wat korter geëindigd. Ik weet niet wat de andere klassementsrenners hebben gedaan, maar het gevoel was prima.'

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: b.vanderploeg@indeleiderstrui.nl)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws