🎥 Is het Jordi Meeus of Jordi Messi? BORA-hansgrohe-sprinter toont zich 'hooghoudkampioen van het peloton' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Is het Jordi Meeus of Jordi Messi? BORA-hansgrohe-sprinter toont zich 'hooghoudkampioen van het peloton'

🎥 Is het Jordi Meeus of Jordi Messi? BORA-hansgrohe-sprinter toont zich 'hooghoudkampioen van het peloton'

Tour de Tietema is weer aanwezig bij de Tour de France en dat levert doorgaans leuke maar bovenal ludieke acties op. Zo lieten Bas Tietema en de zijnen eerder al verschillende TdF-deelnemers hun 'hoofdreken-skills' uit de kast halen. Ook het hooghouden van een voetbal is een regelmatig terugkerend concept bij de YouTubers.

Onlangs liet Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) al zien dat hij het voetballen nog niet verleerd was. De ex-jeugdspeler van Willem II kon het balletje aardig vaak hooghouden en kan dus zowel op de fiets als met de bal opzien baren.

Een nieuwe tweet van Tietema liet zien dat BORA-hangrohe-sprinter Jordi Meeus eveneens over een bijzonder goede techniek beschikt. De rappe man uit Lommel houdt de bal ogenschijnlijk gemakkelijk zeventig keer hoog en gebruikt daarbij bijna alleen maar zijn rechterbeen. Niet slecht, Jordi! De techniek van de Vlaming komt echter niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien zijn vader Jimmy Meeus in de jaren '80 en '90 profvoetballer was. Hij speelde onder meer voor Racing Genk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws