Jasper Philipsen speerpunt Alpecin-Deceuninck voor Dwars door Vlaanderen Wielrennen
Wielrennen

Jasper Philipsen speerpunt Alpecin-Deceuninck voor Dwars door Vlaanderen

Jasper Philipsen speerpunt Alpecin-Deceuninck voor Dwars door Vlaanderen

Alpecin-Deceuninck reist met Jasper Philipsen als kopman af naar Dwars door Vlaanderen. Tweevoudig winnaar van de koers Mathieu van der Poel heeft alle pijlen gericht op de Ronde van Vlaanderen en slaat de koers van woensdag over.

Philipsen is dit seizoen sterk op dreef met twee zeges in de Tirreno-Adriatico en de overwinning in de recente Classic Brugge-De Panne. Daar rekende hij na een zware waaierkoers af met Olav Kooij van Jumbo-Visma. Philipsen trok daarna met grote verwachtingen naar Gent-Wevelgem, maar wist in – de door het weer geteisterde editie – niet te imponeren en stapte uiteindelijk uit de koers.

Philipsen kan woensdag onder andere op de steun rekenen van Quinten Hermans. Ook de Nederlander Ramon Sinkeldam en voormalig Belgisch kampioen Dries De Bondt maken onderdeel uit van de ploeg. Robbe Ghys, Edward Planckaert en Fabio Van den Bossche maken de selectie compleet.

Selectie Alpecin-Deceuninck Dwars door Vlaanderen 2023

Jasper Philipsen
Dries De Bondt
Robbe Ghys
Fabio Van den Bossche
Edward Planckaert

Ramon Sinkeldam
Quinten Hermans

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws